Seniorservice

Vi breddar oss med hushållsnära tjänster

Camillas Hemtjänst & Service AB har funnits i över 10 år och erbjuder hemtjänst i stora delar av norrort. Nu kompletterar vi vår verksamhet med hushållsnära tjänster, eftersom många av våra kunder frågat särskilt efter detta. Vi vill nu möta er efterfrågan!

Vår kompetenta personal kan ge dig avlastning i vardagen, så att du får lite tid för dig själv emellanåt. Om du har andra önskemål är du välkommen med en förfrågan, så ska vi försöka hjälpa till! Vi gör hembesök för en kostnadsfri konsultation, där vi går igenom vad du önskar hjälp med. Du får alltid en orderbekräftelse som visar vad vi kommit överens om; vilka tjänster du vill köpa, hur ofta, vid vilka tider och vad de kommer att kosta. När du anlitar oss, vet du att du kan lita på din service- och hemtjänstpersonal och att du får träffa samma person om och om igen. För oss är kvalitet och kontinuitet viktigt.

När du betalar för vår service kan du utnyttja RUT avdraget (Rengöring, Underhåll, Tvätt). Förenklat kan man säga att det ger dig rätt till skattereduktion på
hushållsarbete i det egna hemmet. Vuxna barn kan begära RUT-avdrag för hushållsnära servicetjänster som utförs hos föräldrarna.

Kontakta oss för mer information!